Az ACINO VERDE gazdaság termékpalettáján különleges minőségű ízesített olívaolajak is szerepelnek.
Az ízesített olajak általában úgy készülnek, hogy az ízesítő anyagokat (zöldfűszerek, citromhéj, narancshéj) extra szűz olívaolajban érlekik, így az olaj átveszi az aromákat. Az ACINO VERDE gazdaság azonban különleges módon állítja elő az ízesített olajat. Dél-olasz, főként calabriai és szicíliai biogazdaságokból vásárolja a meg a citromot a naracsot és a peperoncinót (karakteres ízű csípőspaprika, az olasz konyha kedvelt fűszere).A feldolgozó üzemben, csakúgy, mint az olívabogyót, megőrlik a fűszereket illetve a gyülömcsök héját, és ezt a koncentrátumot adják közvetelnül az olívaolajhoz. Az így készült ízesített olaj sokkal aromásabb, intenzívebb ízű lesz.
Háromféle ízben: narancs, citrom és peperoncino ízesítésben kínálunk ízesített olajat. Ajánljuk salátákhoz, tésztákhoz, húsok pácolásához.
Kiszerelés: